Aanbieding! C

Wasmachine Samsung WF18T8000GW

Transportschade

De Wasmachine Samsung WF18T8000GW heeft een zeer ruime capaciteit tot 18 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 76 kWh per 100 wasbeurten

 749.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WF18T8000GW heeft een zeer ruime capaciteit tot 18 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 76 kWh per 100 wasbeurten.

Krachtige bubbels
EcoBubble™. EcoBubble™-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.

Krachtig schoon in 30 minuten, Speed Shot
Draai een katoenprogramma in 30 minuten met Speed Shot. Deze functie maakt gebruik van Bubble Shot- en Speed Spray-technologieën. Ook wordt er schoon water in de stof gespoten om zeepresten snel te verwijderen.

Altijd en overal controle, SmartThings
Wassen is een fluitje van een cent dankzij een scala aan slimme oplossingen. Met de SmartThings App kun je je wasmachine op afstand in de gaten houden en bedienen. Optimaliseer je dagelijkse schema met de Laundry Planner en laat je adviseren over het beste programma door Laundry Recipe.

Altijd effectief drogen, Auto Cycle Link
Kies altijd het juiste droogprogramma. Auto Cycle Link communiceert met je droger en raadt het beste droogprogramma aan zodra het wasprogramma is voltooid. Je hoeft zelf dus niet meer na te denken over het beste programma voor iedere mand met was.

Eenvoudige probleemoplossing, Smart Check
Verminder de kosten en het ongemak van kapotte apparaten. Het geautomatiseerde Smart Check-foutopsporingsprogramma herkent en analyseert problemen en biedt eenvoudige oplossingen via de smartphone-app. Zo kun je tijd besparen en hoef je geen geld uit te geven aan reparaties.

Minder geluid, VRT Plus™
Doe altijd en overal je was zonder iemand te storen. Dankzij de innovatieve VRT Plus™-technologie heb je minder last van geluid en trillingen tijdens het wasprogramma.

De trommel en deurring schoon houden, Drum Clean +
Houd de deur en de binnenzijde van je wasmachine hygiënisch schoon. Drum Clean + verwijdert 99% van het vuil en 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken uit de trommel dure middelen. Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen vuil rond de rubberen deurring.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WF18T8000GW

 • Panel Display LED
 • EcoBubble™ Technologie
 • Kinderslot
 • Eindtijd uitstellen
 • Deurvergrendeling
 • Drum Clean+
 • Speed Shot
 • Toerental 1100 rpm
 • Stomen
 • WiFi Embedded
 • SmartThings App Support
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1100
Vulgewicht wassen 18
Breedte (cm) 86.6
Diepte (cm) 79.6
Hoogte (cm) 98.4
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 1 jaar garantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 76
Merk Samsung
Navulfunctie Ja
Stoomwassen SteamHygiene
Taal bedieningpaneel Frans Nederlands
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WF18T8000GW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WF18T8000GW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *