Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW11BB744AGBS2

Krasje/ deukje

De Wasmachine Samsung WW11BB744AGBS2 heeft een was capaciteit van 11 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van 53 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 549.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW11BB744AGBS2 heeft een was capaciteit van 11 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van 53 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

AI Ecobubble™
Geniet van doeltreffender wasprogramma’s met AI EcoBubble™. Dit zorgt voor bubbels die 24% meer vuil verwijderen op lage temperaturen (getest op koud wasprogramma). Hierdoor bespaar je tot 70% energie en geniet je van een 45,5% betere verzorging van de stof. Daarnaast detecteert het de stofsoort waarop het aantal bubbels, de wastijd, de temperatuur en de centrifugeersnelheid worden afgestemd.

AI Wash
Was kleding grondig, maar voorzichtig, met minder water en wasmiddel. AI Wash gebruikt geavanceerde sensoren om het gewicht en de zachtheid van de stof te detecteren en de mate van vervuiling doorheen de gehele wasbeurt op te volgen. Het water en wasmiddel worden hier op slimme wijze op afgestemd, net als de week-, spoel- en centrifugeertijden.

Verbruik tot 70% minder energie​ met AI Energy Mode
Monitor en verminder het energieverbruik van je wasmachine. Met AI Energy Mode kun je eenvoudig je energieverbruik controleren en doelen voor energieverbruik instellen voor je compatibele slimme apparaten. Ontvang ook waarschuwingen wanneer deze doelen worden overschreden. Programma’s die met AI Energy Mode werken, verlagen het energieverbruik tot 70% door wassen op lage temperatuur met EcoBubble™ te combineren met extra wastijd.

AI Control
Reinig je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. Je gewoontes worden onthouden, er worden programma’s voorgesteld en statusupdates weergegeven. De SmartThings-app adviseert wasprogramma’s, planningen en geeft onderhoudstips. Ook wordt het perfecte wasprogramma geselecteerd op basis van het wasprogramma.

BESPOKE design met SpaceMax™
Maak je interieur nog mooier en was grotere wasladingen van maar liefst 11 kg in een standaard kast van 600 mm. Het stijlvolle, eenvoudige, platte design met past naadloos in moderne interieurs en keukens. De SpaceMax™-technologie biedt meer binnenruimte, zodat je ook grotere items, zoals dekbedden, kunt wassen.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW11BB744AGBS2

 • Super Speed
 • Automatische dispenser
 • Hygiene steam
 • Digital Inverter Technologie
 • SmartThings Home Life
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 11 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Zwart
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 53
Merk Samsung
Stoomwassen SteamHygiene
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW11BB744AGBS2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW11BB744AGBS2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *