Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW11BB944AGBS2

Krasje/ deukje

De Wasmachine Samsung WW11BB944AGBS2 heeft een ruime capaciteit tot 11 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 53 kWh per 100 wasbeurten.

 600.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW11BB944AGBS2 heeft een ruime capaciteit tot 11 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 53 kWh per 100 wasbeurten.

Slim energie besparen
AI-energiemodus met SmartThings. Bewaak en verminder het energieverbruik van jouw wasmachine. Met behulp van de AI Energy Mode kun je in de SmartThings-app eenvoudig je elektriciteitsverbruik checken en je elektriciteitsrekening beter inschatten. Wasprogramma’s met geactiveerde AI Energy Mode verbruiken tot 70% minder energie door de looptijd te verlengen en de watertemperatuur te verlagen.

AI Ecobubble™
De Ecobubble™-technologie plaatst het wasmiddel rechtstreeks in de trommel als een schuimkussen. Dit wast niet alleen je wasgoed voorzichtig, maar ook 24% grondiger, zelfs bij lage temperaturen. En je kunt tot wel 70% energie besparen.

AI Wash automatisch programma
Makkelijker kan het niet. Was je wasgoed grondig en behoedzaam met het automatische programma en de automatische dosering, terwijl je water en wasmiddel bespaart. AI Wash met verbeterde sensoren detecteert automatisch hoe zwaar en hoe kwetsbaar je wasgoed is en bewaakt de mate van vervuiling tijdens het wasprogramma.

QuickDrive™
Door de innovatieve QuickDrive™-optie van SAMSUNG te activeren, kan de wastijd van veel programma’s tot wel 50% worden verkort zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties! De unieke QuickDrive-technologie combineert dynamische trommelbewegingen met extra gerichte watertoevoer via de SpeedSpray-sproeikop, voor gelijkmatige meer om beter presterend EcoBubble-schuim te produceren.

Automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter
Optimale wasresultaten en tegelijkertijd besparen op grondstoffen kan zo handig zijn. Met het automatische doseersysteem voor wasmiddel en wasverzachter hoef je je geen zorgen meer te maken over het gebruik van de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter en dus mogelijk te veel water voor het naspoelen.

Hygiëne stoomprogramma
Het hygiënische stoomprogramma biedt hygiënische reinheid tot in de laatste vezel. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanuit de trommelbodem door je wasgoed. Dit maakt opgedroogd vuil los, verwijdert tot 99,9% van de bacteriën en inactiveert allergenen van huisstofmijt.

Duurzaam en efficiënt
Geniet van hoge efficiëntie, stille werking en duurzame prestaties. De Digital Inverter Motor maakt gebruik van krachtige magneten in plaats van traditionele borstels. Kleding wassen is stiller, efficiënter en verbruikt minder energie dan een conventionele aandrijving. Bovendien is het extreem slijtvast en extreem duurzaam.

De belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW11BB944AGBS2

 • AI Ecobubble™
 • QuickDrive™
 • AI Wash automatisch programma
 • Maximale centrifugeersnelheid 1400 tpm
 • Kleur carrosserie/deur zwart zwart
 • Sensorische automatische hoeveelheids controle
 • Ideaal voor mensen met een allergie:
 • 1-5 vrij te kiezen spoelbeurten
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 11 kg
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau wassen (dB) 72
Kleur Zwart
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 53
Merk Samsung
Startuitstel  Ja
Stoomwassen SteamHygiene
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW11BB944AGBS2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW11BB944AGBS2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *