Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW11BB944AGM

Krasje/ deukje

De Wasmachine Samsung WW11BB944AGM heeft een ruime capaciteit tot 11 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 53 kWh per 100 wasbeurten.

 799.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW11BB944AGM heeft een ruime capaciteit tot 11 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 53 kWh per 100 wasbeurten.

2 x sneller wassen, QuickDrive™
Je kunt de was nu veel sneller doen. Als de QuickDrive™-technologie is geactiveerd, verkort dit de was duur tot 50% zonder in te boeten aan de was prestaties. De unieke Q-Bubble™-technologie combineert dynamische trommelrotatie en extra watershots, om meer en krachtigere bubbels te creëren. Hierdoor dringt wasmiddel sneller door en wordt kleding sneller en voorzichtiger gereinigd.

Optimaal schoon, AI Wash
Was kleding grondig, maar voorzichtig, met minder water en wasmiddel. AI Wash gebruikt geavanceerde sensoren om het gewicht en de zachtheid van de stof vast te stellen en de mate van vervuiling de hele wasbeurt te monitoren. Het water en wasmiddel worden hier op slimme wijze op afgestemd, evenals de inweek-, spoel- en centrifugeertijden.

Slim en voorzichtig reinigen, AI Ecobubble™
Geniet van doeltreffender wasprogramma’s met AI EcoBubble™. Dit zorgt voor bubbels die 24% meer vuil verwijderen op lage temperaturen (getest op koud wasprogramma). Hierdoor bespaar je tot 70% energie en geniet je van een 45,5% betere verzorging van de stof. Daarnaast detecteert het de stofsoort waarop het aantal bubbels, de wastijd, de temperatuur en de centrifugeersnelheid worden afgestemd.

Hygiene Steam
Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Hygiene Steam geeft stoom aan de onderkant van de trommel. Het verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en doodt allergenen afkomstig van de huisstofmijt in de was. Het Hygiene Steam-progamma vermindert blootstelling aan huisstofmijt, katten- en hondenharen, graspollen en schimmels.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW11BB944AGM

 • Bespoke design met SpaceMax™
 • QuickDrive™: tot 2x zo snel wassen
 • AI Wash: automatisch wassen op basis van sensoren
 • Super Speed: schoon in 39 minuten
 • Digital Inverter motor
 • Panel Display AI Control
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • Stomen
 • Smart Things
 • WiFi Embedded
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 11 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur White/blue display
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 53
Merk Samsung
Navulfunctie Nee
Stoomwassen SteamHygiene Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW11BB944AGM
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW11BB944AGM” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *