Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW12T504DTW

Krasje/ deukje

De Wasmachine Samsung WW12T504DTW heeft een was capaciteit van 12 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van 54 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 649.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW12T504DTW heeft een was capaciteit van 12 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van 54 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

Ecolavaggio®
De Ecolavaggio®-technologie zorgt voor perfect wasgoed, zelfs bij lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in belletjes, die snel in de weefsels dringen en het vuil gemakkelijk verwijderen, waardoor de materialen worden beschermd en energie wordt bespaard.

Ai Weather
Met Ai Weather optimaliseert de wasmachine elke wasbeurt. Het stelt het ideale droogprogramma voor op basis van het type lading en de externe klimaatomstandigheden. Geweldige optimalisatie.

Smart Link
De wasmachine communiceert goed met de droger door direct het ideale droogprogramma in te stellen op basis van de zojuist beëindigde was cyclus.

Saniterende stoom
Wanneer de cyclus met sanerende stoom wordt geactiveerd, komt er een krachtige stoomstraal uit de bodem van de trommel die het hardnekkigste vuil en 99,9% van de bacteriën en allergenen verwijdert, voor schoon en gezuiverd wasgoed.

Digitale inverter technologie
De Digital Inverter motor maakt gebruik van massieve magneten waarmee je op een stillere en efficiëntere manier de gewenste resultaten behaalt en minder energie verbruikt dan met de traditionele motor. Door het wegvallen van de borstels wordt een uitstekende duurzaamheid gegarandeerd.

Eco Cleaning
Eco Cleaning reinigt de binnenkant van de wasmachine en elimineert 99,9% van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor slechte geuren, zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën. Bovendien wordt door de wrijving van een krachtige waterstraal en het snelle centrifugeren het vuil van de rubberen deurafdichting verwijderd. De wasmachine herinnert je eraan wanneer een nieuwe reinigingscyclus nodig is.

StayClean™-lade
Een energieke waterstraal, volgend op de straal die het wasmiddel in de trommel brengt, verwijdert automatisch alle restanten wasmiddel of wasverzachter uit de wasmiddellade, waardoor de lade schoon en gereinigd blijft.

Intensieve vlekverwijdering
De praktische technologie helpt zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. Voeg met één druk op de knop een inweekfase toe aan je favoriete programma’s.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW12T504DTW:

 • Quick 15 ‘
 • Cloudy Day
 • Drum Clean
 • Sanitizing steam
 • Smart Things
 • Hoogte 85 cm
 • Breedte 60 cm
 • Diepte 65 cm
 • Inhoud wassen 12 kg
 • Zwiersnelheid 1400 tr/min
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 12 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 54
Merk Samsung
Taal bedieningpaneel symbolen zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW12T504DTW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW12T504DTW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *