Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW1BBB704AGWS2

Krasje/ deukje

De Wasmachine Samsung WW1BBB704AGWS2 heeft een was capaciteit van 11 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  53

De Wasmachine Samsung WW1BBB704AGWS2 heeft een was capaciteit van 11 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  53 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 649.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW1BBB704AGWS2 heeft een was capaciteit van 11 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  53 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

AI-energiemodus met SmartThings
Bewaak en verminder het energieverbruik van je wasmachine. Met behulp van AI Energy Mode kunt je eenvoudig jouw elektriciteitsverbruik controleren in de SmartThings-app en jouw elektriciteitsrekening beter inschatten. Wasprogramma’s met AI Energy Mode verbruiken tot 70% minder energie door de looptijd te verlengen en de watertemperatuur te verlagen. Dankzij de Samsung Ecobubble-technologie™ op volledige was prestaties.

AI Ecobubbel™
De Ecobubble-technologie™ van Samsung levert het wasmiddel rechtstreeks in de trommel als een schuimkussen. Dit wast niet alleen je wasgoed voorzichtig, maar ook 24% grondiger, zelfs bij lage temperaturen. En je kunt daarbij tot 70% energie besparen. AI Ecobubble™ kan ook het type textiel herkennen en het ingestelde programma verder optimaliseren.

Super snelheid
Met het SuperSpeed-programma kunt je 5 kg dagelijks wasgoed grondig reinigen in slechts 59 minuten. Dynamische trommelbewegingen besparen wastijd, terwijl AI EcoBubble-technologie zorgt voor efficiënte reinheid. De waterstralen van de Speed Spray-spuitmond en verhoogde centrifugesnelheden besparen ook tijd tijdens het spoelen en centrifugeren.

Hygiëne stoomprogramma
Het hygiënische stoomprogramma biedt hygiënische reinheid tot de laatste vezel. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom van de bodem van de trommel je wasgoed binnen. Dit lost gedroogd vuil op, verwijdert tot 99,9% van de bacteriën en inactiveert allergenen van huisstofmijt. Diepe behandeling met stoom vermindert contact met huisstofmijt, honden- en kattenhaar, evenals pollen en schimmels.

SmartThings Home Life
Verheug je op persoonlijk, efficiënt en comfortabel wassen met de SmartThings app. De app kan je was gewoonten analyseren en op maat gemaakte wasprogramma’s voorstellen en je tips geven. Daarnaast helpt het je om energie te besparen en de wasmachine altijd in optimale conditie te houden.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW1BBB704AGWS2:

 • Digital Inverter motor
 • Deur van gehard glas
 • AI-besturing
 • SpaceMax
 • Schuimdetectie
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 11 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 53
Merk Samsung
Stoomwassen SteamHygiene
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW1BBB704AGWS2
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW1BBB704AGWS2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *