Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW1EBB704AGE

Krasje/ deukje

De Wasmachine Samsung WW1EBB704AGE heeft een was capaciteit van 11 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  53 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 649.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW1EBB704AGE heeft een was capaciteit van 11 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  53 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

AI Ecobubbel
De Ecobubble-technologie levert het wasmiddel rechtstreeks in de trommel als een schuimkussen. Hierdoor wordt het wasgoed 24% grondiger gewassen, zelfs bij lage temperaturen. Je kunt tot 70% energie besparen. Daarnaast wordt het type textiel herkend en wordt het wasprogramma verder geoptimaliseerd.

AI-besturing
Je wasmachine onthoudt je wasgewoonten en sorteert de programmalijst, zodat je snel het juiste wasprogramma kunt vinden. Het tekstdisplay helpt je bij het laden en aanpassen van de wasmachine. De SmartThings App⁵ houdt je onderweg up-to-date.

Super snelheid
Met het SuperSpeed-programma kunt je 5 kg dagelijks wasgoed reinigen in slechts 59 minuten. Dynamische trommelbewegingen besparen wastijd, terwijl AI EcoBubble-technologie zorgt voor efficiënte reinheid. De waterstralen uit de Speed Sproeier en verhoogde centrifugeersnelheden besparen extra tijd.

Hygiëne stoomprogramma
Verwijdert niet alleen bacteriën uit het wasgoed, maar bevrijdt het ook van inactieve allergenen en gedroogd vuil.

VlekkenIntensieve functie
De StainIntensive-functie verwijdert tegelijkertijd een breed scala aan hardnekkige vlekken zoals wijn, make-up of wiet met één druk op de knop.

Trommelreiniging+
Samsung’s Drum Cleaner zorgt voor een hygiënisch schone trommel- en deurafdichting en verwijdert 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën.

Digitale omvormermotor
Met de efficiënte digitale omvormermotor bespaart je energie en kosten. Het loopt zeer stil en is extreem slijtvast en duurzaam.

AI Control

AI Control denkt mee: de wasmachine onthoudt je wasgewoonten, ondersteunt je met informatie bij het laden en afstellen en houdt je onderweg op de hoogte met de SmartThings app.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW1EBB704AGE

 • Hygiënestoomprogramma
 • SmartThings app
 • Drum Cleaning+
 • Super Speed
 • Super Eco Wash koud
 • AI-besturing (slimme dingen)
 • AI Ecobubble™
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 11 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 53
Merk Samsung
Stoomwassen SteamHygiene
Taal bedieningpaneel symbolen zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW1EBB704AGE
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW1EBB704AGE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *