Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW1EBB944AGHS2

Krasje/ deukje

De wasmachine Samsung WW1EBB944AGHS2 heeft een ruime capaciteit tot 11 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 53 kWh per 100 wasbeurten.

Original price was:  849.00.Current price is:  699.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De wasmachine Samsung WW1EBB944AGHS2 heeft een ruime capaciteit tot 11 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 53 kWh per 100 wasbeurten.

Slim energie besparen
Bewaak en verminder het energieverbruik van jouw wasmachine. Met behulp van de AI Energy Mode check je eenvoudig je elektriciteitsverbruik in de SmartThings-app en maak je een betere inschatting van je elektriciteitsrekening. Wasprogramma’s met geactiveerde AI Energy Mode verbruiken tot 70% minder energie door de looptijd te verlengen en de watertemperatuur te verlagen. Dankzij de Samsung Ecobubble™-technologie met volledige wasprestaties.

Was efficiënt en voorzichtig
De Ecobubble™-technologie van Samsung plaatst het wasmiddel rechtstreeks in de trommel als een schuimkussen. Dit wast niet alleen je wasgoed voorzichtig, maar ook 24% grondiger, zelfs bij lage temperaturen. En je kunt tot wel 70% energie besparen. AI Ecobubble™ kan ook het type stof herkennen en het ingestelde programma verder optimaliseren.

Geoptimaliseerd wassen met kunstmatige intelligentie
Makkelijker kan het niet. Was je wasgoed grondig en behoedzaam met het automatische programma en de automatische dosering, terwijl je water en wasmiddel bespaart. AI Wash met verbeterde sensoren detecteert automatisch hoe zwaar en hoe kwetsbaar je wasgoed is en bewaakt de mate van vervuiling tijdens het wasprogramma. De hoeveelheid water en wasmiddel, evenals de inweek-, spoel- en centrifugeertijden worden dan intelligent geoptimaliseerd.

Volledige wasprestaties, de helft van de tijd
Gewoon sneller wassen. Door de innovatieve QuickDrive™-optie van SAMSUNG te activeren, kan de wastijd van veel programma’s tot wel 50% worden verkort zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties! De unieke QuickDrive-technologie combineert dynamische trommelbewegingen met extra gerichte watertoevoer via de SpeedSpray-sproeikop, voor gelijkmatige meer om beter presterend EcoBubble-schuim te produceren. Dit dringt nog sneller in de stof en wast efficiënt, snel en bijzonder voorzichtig.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW1EBB944AGHS2

 • Energieklasse A
 • Energieverbruik (100 cycles) 53 kWh
 • Waterverbruik per wasbeurt 54 L
 • Duur van Eco 40-60 (H:MM) 4:00
 • Capaciteit 11 kg
 • Centrifuge-efficiëntie B
 • Geluidsniveau klasse A
 • Geluidsniveau (centrifugeren) 72 dB
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 11 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 53
Merk Samsung
Navulfunctie Nee
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW1EBB944AGHS2
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW1EBB944AGHS2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *