Aanbieding! D

Wasmachine Samsung WW80T4042CE

Krasje/ deukje

De wasmachine Samsung WW80T4042CE heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 73 kWh per 100 wasbeurten.

Original price was:  399.00.Current price is:  275.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De wasmachine Samsung WW80T4042CE heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 73 kWh per 100 wasbeurten.

Hygiënisch puur – zonder chemicaliën
Samsung drumcleaning zorgt voor een hygiënisch schone drum. Een intelligente combinatie van inweken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hiermee verwijder je 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën uit de trommel. Voor het gemak dat is weggespoeld, vertelt de machine je na elke 40 wasbeurten dat het zinvol is om opnieuw te reinigen.

Hygiënisch schone was
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanaf de trommelbodem in je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

Residuvrij
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf de moeite van het schoonmaken van de gelijmde wasmiddellade en veel wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar gaan waar ze nodig zijn – met je wasgoed.

Weergave met resterende tijd
Perfecte timing. Een ‘resterende tijd’-display biedt u een intuïtieve en snelle manier om te weten hoe lang het duurt voordat je wasbeurt is voltooid.

Kinderslot
Minder zorgen, minder stress. Het elektronische kinderslot garandeert je een zorgeloos dagelijks gezinsleven. Het onbedoeld aanpassen van de programma’s of het uitschakelen van het apparaat door nieuwsgierige kinderhanden wordt voorkomen. De elektronica kan gemakkelijk met een druk op de knop worden geblokkeerd en ontgrendeld.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW80T4042CE

 • Energie-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) D
 • Laadvermogen katoen (wassen) 8 kg
 • energieverbruik per 100 bedrijfscycli in kWh 73 kWh
 • Waterverbruik per bedrijfscyclus in het programma eco 40-60 48L
 • Centrifugesnelheid (nominale capaciteit) 1400 tpm
 • Spin-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) B
 • Programmaduur in h:min (nominale capaciteit) 3:28
 • Geluidsniveau tijdens het centrifugeren 72 dB(A) re 1 pW
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 73
Merk Samsung
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW80T4042CE
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW80T4042CE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *