Aanbieding! B

Wasmachine Samsung WW80T754ABT

Krasje/ deukje

De wasmachine Samsung WW80T754ABT heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse B. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 55 kWh per 100 wasbeurten.

 549.00

Productinformatie

De wasmachine Samsung WW80T754ABT heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse B. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 55 kWh per 100 wasbeurten.

Krachtige bubbels
EcoBubble™-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.

2x sneller wassen
Was korter en spaar het milieu. QuickDrive™ levert dezelfde wasprestaties, maar vermindert de wasduur met 50% en het energieverbruik met 20%. De unieke Q-Bubble™ technologie van QuickDrive combineert dynamische trommelrotatie en extra watershots, om rijkere en krachtige bubbels te creëren Hierdoor dringt wasmiddel veel sneller door in stoffen, voor een snelle en milde reiniging.

Supersnel wassen
Verkort je dagelijkse wasduur en reinig kleding grondig. Super Speed wast een volle trommel in slechts 39 minuten. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ een grondige reiniging biedt. Speed Spray verkort de spoeltijd en verhoogt de centrifugeersnelheid.

Verwijder bacteriën en allergenen tot 99,9%
Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een Hygiënisch stomen-programma reinigt grondig, zonder voorbehandelingen. Na het wasprogramma wordt er stoom geïnjecteerd van onderin de trommel, waarna dit diep doordringt in elk kledingstuk. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en allergenen.

Verwijdert wasmiddelresten
Nooit zeepresten uit de wasmiddellade verwijderen. De StayClean Drawer is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert. Er blijven dus minder vieze zeepresten achter, waardoor het wasmiddelbakje schoon en hygiënisch blijft.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW80T754ABT

 • Energie-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) B
 • Laadvermogen katoen (wassen) 8 kg
 • Gewogen energieverbruik per 100 bedrijfscycli in kWh 55 kWh
 • Waterverbruik in liters per bedrijfscyclus in het programma eco 40-60 48L
 • Centrifugesnelheid (nominale capaciteit) 1400 tpm
 • Spin-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) B
 • Programmaduur in h:min (nominale capaciteit) 3:38
 • Geluidsniveau tijdens het centrifugeren 72 dB(A) re 1 pW
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 55
Merk Samsung
Stoomwassen Ja
Navulfunctie AddWash
Taal bedieningpaneel Turks Duits Engels Frans Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW80T754ABT
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW80T754ABT” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *