Aanbieding!

Wasmachine Samsung WW8NK52K0VW

Krasje/ deukje

De wasmachine Samsung WW8NK52K0VW is een erg zuinig apparaat en heeft energieklasse C. Zijn energieverbruik per jaar is 136 kWh en hij heeft tijdens het wassen een maximaal geluidsniveau van 56 dB. Verder is zijn maximale belading 8 kg.

 449.00

Productinformatie

De wasmachine Samsung WW8NK52K0VW is een erg zuinig apparaat en heeft energieklasse C. Zijn energieverbruik per jaar is 136 kWh en hij heeft tijdens het wassen een maximaal geluidsniveau van 56 dB. Verder is zijn maximale belading 8 kg.

Grote was in een kleine ruimte
SLIM ruimtebesparing, De SLIM AddWash ™ wasmachine van Samsung zorgt voor een grote capaciteit, zelfs in de kleinste ruimtes. Het ruimtebesparende wonder biedt alles wat je van een wasmachine mag verwachten met een diepte van slechts 45 cm. Was 8 kg wasgoed sprankelend schoon, ook op lage temperaturen. De AddWash ™ -klep biedt ook het voordeel dat je de trommel van je wasmachine ruimtebesparend kunt ventileren zonder de hele patrijspoort te openen.

Energiezuinig en zacht wassen
Foam active technologie
De Foam Active technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging van zelfs gevoelige kledingstukken – ook bij lage wastemperaturen. Hiervoor wordt een schuimkussen gemaakt dat je kleding zachtjes omhult. Het wasmiddel is al opgelost voor de wascyclus en ontvouwt zich zonder vertraging op volle kracht. Zo was je energiezuinig en kostenbesparend op slechts 20 graden – met dezelfde wasprestaties.

Herlaad vergeten wasgoed op elk moment snel en gemakkelijk
AddWash ™
Was je kleding op een ontspannen manier met AddWash ™. Je hebt net de wasmachine gestart en je vindt een vergeten wasgoed of je herinnert je het T-shirt dat gewassen moet worden voor morgen? Met de Add Wash ™ -klep kun je gemakkelijk vergeten wasgoed, extra wasmiddel, wasverzachter of zelfs handwas toevoegen dat alleen mag worden gespoeld of gecentrifugeerd – ongeacht de wasstatus en het waterniveau in de trommel.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW8NK52K0VW

 • capaciteit 8 kg
 • Max. Centrifugeersnelheid 1200 tpm
 • Gewogen energieverbruik “Eco 40-60”: 63 kWh / 100 bedrijfscycli
 • Gewogen waterverbruik “Eco 40-60”: 48 liter / werkcyclus
 • Duur van het programma “Eco 40-60: 3:38 uur
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 56
Toerental (rpm) 1200
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 45.6
Hoogte (cm) 85
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse C
Energieverbr. per jaar (kWh) 136
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Navulfunctie Ja
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW8NK52K0VW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *