Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW90T504AAW

Transportschade

De wasmachine Samsung WW90T504AAW heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

 449.00

Productinformatie

De wasmachine Samsung WW90T504AAW heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

Energiezuinig en zacht wassen
De schuim-actieve technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging, zelfs van gevoelige kledingstukken – zelfs bij lage was temperaturen. Er ontstaat een schuimkussen dat je kleding zachtjes omhult. Het wasmiddel is al voor het wasprogramma opgelost en ontwikkelt zijn volledige kracht zonder vertraging. Zo was je energiezuinig en voordelig op 20 graden – met hetzelfde wasvermogen.

Intelligent wassen
Het nieuwe Simple Control bedieningsconcept van Samsung denkt vooruit en leert door kunstmatige intelligentie. Je programma’s zullen bijvoorbeeld: B. gesorteerd op je was gewoontes of de juiste droogcyclus voor je vers gewassen wasgoed wordt automatisch vooraf ingesteld. De SmartThings App adviseert, plant en ondersteunt je en maakt je dagelijkse was zo aangenaam en efficiënt mogelijk.

Hygiënisch stoomprogramma
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanaf de trommelbodem in je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

Hygiënisch puur – zonder chemicaliën
Samsung drumcleaning zorgt voor een hygiënisch schone drum. Een intelligente combinatie van inweken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hierdoor worden 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel verwijderd. Voor het gemak dat is weggespoeld, meldt de machine je na elke 40 wasbeurten dat het zinvol is om opnieuw te reinigen.

Zelfreinigende lade
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf de moeite van het schoonmaken van de gelijmde wasmiddellade en veel wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar gaan waar ze nodig zijn – met je wasgoed.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW90T504AAW

 • Energie-efficiëntieklasse A
 • Maximale lading 9kg
 • Gewogen energieverbruik “Eco 40-60” 49 kWh/100 bedrijfscycli
 • Gewogen waterverbruik “Eco 40-60” 50 liter/cyclus
 • Duur van het programma “Eco 40-60 3:48 uur
 • Spin-efficiëntieklasse B
 • emissieklasse luchtgeluid A
 • Emissie van luchtgeluid tijdens het centrifugeren 72 dB(A) re 1 pW
 • Max centrifugeersnelheid 1400 tpm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 63.5
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Navulfunctie Nee
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW90T504AAW
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW90T504AAW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *