Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW91T956ASE

Transportschade

De Wasmachine Samsung WW91T956ASE heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van 

De Wasmachine Samsung WW91T956ASE heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB. 

 899.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 2 beschikbaar.

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW91T956ASE heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB. 

SchaumActive Technologie
De SchaumActive-technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging van zelfs delicate kledingstukken – zelfs bij lage wastemperaturen. Dit wordt gedaan door een schuimkussen te maken dat je kleding zachtjes omhult. Hierdoor kunt je energie- en kostenefficiënt wassen op 20 graden – met dezelfde wasprestaties.

QuickDrive™ ECO
De innovatieve QuickDrive-technologie™ van Samsung is indrukwekkend snel in alle wasprogramma’s. De QuickDrive™ ECO-modellen met Q-Drum besparen niet alleen tot 50% tijd, maar ook tot 20% energie zonder afbreuk te doen aan de was prestaties.

SuperSpeed 39 Min.
Met het SuperSpeed 39 min. programma kunt je 5 kg  wasgoed grondig reinigen in slechts 39 minuten. Onze QuickDrive-technologie bespaart tijd in de was cyclus, terwijl de SchaumActive-technologie™ zorgt voor een efficiënte reinheid. Een extra watertoevoer en een sproeisysteem, SpeedSpray nozzle, dat je wasgoed bevochtigt met een krachtige waterstraal van bovenaf, verkorten de wastijd.

Hygiëne stoomprogramma
Het hygiënische stoomprogramma biedt hygiënische reinheid voor je wasgoed tot de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom van de onderkant van de trommel je wasgoed binnen en verbetert de kwaliteit van de reiniging.

VRT Plus™ (1600 tpm)
De VRT Plus-technologie™ van Samsung vermindert het geluid en de algehele slijtage aanzienlijk. Een driedimensionale trillingssensor houdt de trommel perfect in balans, zelfs bij hoge centrifugeersnelheden en ongeacht de belasting.

VlekkenIntensieve functie
Met de StainIntensive-functie is je kleding onberispelijk schoon, zelfs bij hardnekkige vlekken. De kleding wordt gedurende 30 minuten grondig geweekt terwijl de schuimproductie doorgaat, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en vervolgens effectief worden verwijderd.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW91T956ASE:

 • Eenvoudige bediening
 • Addwash
 • Zelfreinigende lade
 • Trommelreiniging+
 • Spraakbesturing via Bixby, Alexa en Google Assistant
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 9
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit Zwart
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Navulfunctie AddWash
Stoomwassen SteamHygiene
Taal bedieningpaneel symbolen zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW91T956ASE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW91T956ASE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *