Aanbieding!

Wasmachine Samsung WW9ET4543AE

Transportschade

Wasmachine Samsung WW9ET4543AE/EG is met een inhoud van 9 kg zeer geschikt voor gebruik in grote huishoudens.

 399.00

Productinformatie

Wasmachine Samsung WW9ET4543AE heeft energie-efficiëntieklasse A +++ (schaal: A +++ tot D), het energieverbruik van deze wasmachine is extreem laag. Deze machine werd op 9400 l gewogen waterverbruik per jaar gesteld. De voorlader is met name geschikt voor huishoudens met 5 of meer personen, want hij heeft een capaciteit van 9 kg.

In het centrifugeprogramma draait de wasmachine met 1400 omwentelingen per minuut. De ingebouwde invertermotor zorgt voor een stille en langdurige werking. Daarnaast biedt de wasmachine onder andere deze top eigenschappen: Volledige waterbescherming, Diamond care trommel, navulfunctie en Smart Check. Er zijn 6 standaardprogramma’s en 9 aanvullende programma’s.

De automatische hoeveelheidsregeling is intelligent en milieuvriendelijk. Het maakt gebruik van sensoren om te detecteren hoeveel er in de trommel zit en past vervolgens automatisch de hoeveelheid water aan. Met behulp van de starttijd kun je individueel instellen wanneer de wasmachine het wasprogramma moet starten. De resterende programmaduur wordt weergegeven op het display van de resterende tijd. Zo kun je op elk moment zien hoe lang de wasmachine nog nodig heeft voor de wascyclus.

AddWash ™
Op elk moment gemakkelijk herladen: met behulp van de AddWash-deur is herladen nu op elk moment mogelijk (bij temperaturen onder de 50 graden). Bovendien kan wasgoed dat voorzichtig met de hand is gereinigd, alleen aan het centrifugeren worden toegevoegd.

Het model heeft een trommelreinigingsprogramma. Hierdoor heb je minder schoonmaakwerk. Eigenaren van de wasmachine zijn beschermd tegen waterschade dankzij het waterbeveiligingssysteem “Aqua Stop veiligheidsslang”. De wasmachine is ook uitgerust met een kinderbeveiliging. De afmetingen zijn: 60 cm x 85 cm x 55 cm (BxHxD).

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW9ET4543AE

 •  AddWash bijvulfunctie
 • ECO trommelreiniging
 • Diamond care trommel
 • Smart Check
 • inverter motor
 • Volledige waterbescherming Automatisch
 • volume
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Vulgewicht wassen 9 kg
Aandrijfmechanisme motor Inverter motor
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Taal bedieningpaneel Duits
Geluidsniveau wassen (dB) 53
Toerental (rpm) 1400
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse A+++ -10%
Kleur Wit
Merk Samsung
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Navulfunctie Ja
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW9ET4543AE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *