Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW9XT654ALH

Krasje/ deukje

De wasmachine Samsung WW9XT654ALH heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

 499.00

Productinformatie

De wasmachine Samsung WW9XT654ALH heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

FoamActive-technologie
De Foam Active-technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging, zelfs van gevoelige kledingstukken – zelfs bij lage was temperaturen. Er ontstaat een schuimkussen dat je kleding zachtjes omhult. Reeds opgelost voor de was cyclus, ontwikkelt het wasmiddel zijn volle kracht zonder vertraging. Je wast dus energie- en kostenbesparend op 20 graden – met hetzelfde was resultaat.

Super Speed ​​​​59 minuten
Met het SuperSpeed ​​59 min. programma was je 5 kg dagelijkse was in slechts 59 minuten grondig schoon. Onze actieve schuimtechnologie zorgt voor efficiënte reinheid, terwijl een extra watertoevoer en een sproeisysteem (SpeedSpray-sproeier), dat je wasgoed bevochtigt met een krachtige waterstraal van bovenaf, de spoeltijd verkort. Versnelde centrifugeersnelheden verkorten ook de programmaduur.

Hygiëne stoomprogramma
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra dieptebehandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanuit de trommelbodem door je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

SpotIntensieve functie
Met de vlek intensieve functie wordt je kleding vlekkeloos schoon, zelfs met hardnekkige vlekken. Wijn, make-up of gras bijvoorbeeld verwijder je gemakkelijk en tegelijkertijd dankzij de aanzienlijk verbeterde reinigingsprestaties. De kleding wordt gedurende 30 minuten grondig geweekt met continue schuimproductie, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en vervolgens effectief worden verwijderd.

Zelfreinigende lade
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf het gedoe van het schoonmaken van de gelijmde wasmiddellade en een hoop wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar terechtkomen waar ze nodig zijn: bij je wasgoed.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW9XT654ALH

 • Energieklasse A
 • Energieverbruik (100 cycles) 49 kWh
 • Waterverbruik per wasbeurt 50 L
 • Duur van Eco 40-60 (H:MM) 3:48
 • Capaciteit 9 kg
 • Centrifuge-efficiëntie B
 • Geluidsniveau klasse A
 • Geluidsniveau (centrifugeren) 72 dB
 • Wi-Fi SmartControl
 • Spraakbesturing via Bixby, Alexa en Google Assistant
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Navulfunctie Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Samsung WW9XT654ALH
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW9XT654ALH” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *