Aanbieding! A

Wasmachine Siemens WG44B2040

Krasje/ deukje

De Wasmachine Siemens WG44B2040 heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  40

De Wasmachine Siemens WG44B2040 heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  40 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 70 dB.

 649.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: dit is een NIEUW ongebruikt product (incl. 2 jaar garantie) met een krasje of deukje. Eerst een foto zien? dit kan via de whatsapp icoon of per email.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Wasmachine Siemens WG44B2040 heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  40 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 70 dB.

Kies hoe lang je wilt dat de wascyclus duurt
Met de tijdbesparende varioSpeed-optie kunt je de wascyclus versnellen of een snel programma selecteren (59, 30 of 15 minuten). Je kunt de tijd ook handmatig instellen via myTime. Zodat de was doen in je dagelijkse schema past.

Home Connect-app (Android en iOS)
Nieuwe technologieën zorgen voor een revolutie in het dagelijks leven door alle gebieden van het leven stap voor stap meer verbonden en intelligent te maken. Met Siemens Home Appliances en Home Connect kunt je nu ook thuis profiteren van deze ontwikkeling. De combinatie van huishoudelijke apparaten met Wi-Fi, intelligente software en de intuïtieve Home Connect-app biedt je een breed scala aan unieke toepassingsmogelijkheden.

RemoteMonitoring
Dankzij Home Connect is ontspanning nu slechts een klik verwijderd: je kunt de instellingen van jouw wasmachine in de gaten houden en pushmeldingen ontvangen zodra het geselecteerde programma is doorlopen.

Pushmelding
Dankzij Home Connect is ontspanning nu slechts een klik verwijderd: je kunt de instellingen van je wasmachine in de gaten houden en pushmeldingen ontvangen zodra het geselecteerde programma is doorlopen.

Afstandsbediening
Je wasgoed moet zich aanpassen aan je schema en niet andersom. Met de Home Connect-app kunt je gemakkelijk programma’s selecteren en het wasproces op elk gewenst moment starten terwijl je onderweg bent. Zodat de was precies klaar staat wanneer je het nodig hebt.

De belangrijkste kenmerken van Wasmachine Siemens WG44B2040

 • Belastingssensor
 • Water plus
 • WaterPerfect Plus
 • iQdrive
 • Aanvullingsfunctie
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 40
Merk Siemens
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Siemens WG44B2040
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Siemens WG44B2040” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *