Aanbieding! A

Wasmachine Siemens WG44B20MFG

Krasje/ deukje

De Wasmachine Siemens WG44B20MFG heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  40 

De Wasmachine Siemens WG44B20MFG heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  40 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 70 dB.

 849.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een NIEUW ongebruikt product (incl. 2 jaar garantie) met een krasje of deukje (schoonheidsfoutje). Mocht u het krasje of deukje aan het product willen zien vraag dan eerst even een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het bestelt.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

De Wasmachine Siemens WG44B20MFG heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  40 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 70 dB.

Kies hoe lang je wasbeurt duurt
Versnel het wasproces met de tijdbesparende VarioSpeed-optie of kies een van de snelle programma’s: 59, 30 of 15 minuten. Zo past je was altijd in je tijdschema.

Home Connect app 
De wereld van technologische innovatie verandert voortdurend. Toestellen worden steeds meer verbonden en intelligenter. Dankzij de Siemens huishoudtoestellen en Home Connect vindt deze ontwikkeling eindelijk zijn weg naar je huis. De combinatie van wifi-compatibele toestellen, intelligente software en een intuïtieve app biedt ongekende mogelijkheden. Hoewel sommige je huishoudelijke taken overnemen en andere compleet nieuwe perspectieven openen, zijn ze allemaal ontworpen om je dagelijks leven zo efficiënt en comfortabel mogelijk te maken. Zo kunt je meer tijd besteden aan de dingen die je leuk vindt.

Opvolging vanaf afstand
Met Home Connect heb je alles onder controle. Je kunt de instellingen van je wasmachine controleren en pushmeldingen ontvangen wanneer het programma is afgelopen.

Bedien je wasmachine met je stem
Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa en Google Assistant kan je je wasmachine met je stem bedienen. Activeer de app om een verbinding tot stand te brengen tussen de spraakassistent en je huishoudtoestel, en bedien je wasmachine met een hele reeks spraakcommando’s.

Verbind je apparaten voor een comfortabelere thuisomgeving
Wist je dat het creëren van slimme verbindingen in je huis leidt tot meer comfort? Maak verschillende ‘triggers’ aan voor gekoppelde apparaten. Zo kan je bijvoorbeeld de slimme lamp in de woonkamer laten knipperen als de wasmachine klaar is. De mogelijkheden zijn eindeloos, dankzij samenwerkingen met IFTTT, iHaus en Magenta Smart Home.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Siemens WG44B20MFG

 • Beladingssensor
 • Bijvulfunctie
 • Water Plus
 • Binnenverlichting
 • iQdrive
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 40
Merk Siemens
Navulfunctie Ja
Stoomwassen Voor strijken met stoom
Taal bedieningpaneel Frans Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Siemens WG44B20MFG
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Siemens WG44B20MFG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *