Aanbieding! D

Wasmachine Zanussi zwfn843tw

Transportschade

De Wasmachine Zanussi zwfn843tw heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij heeft een gemakkelijk te lezen display en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 73 kWh per 100 wasbeurten.

 299.00

Productinformatie

De Wasmachine Zanussi zwfn843tw heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij heeft een gemakkelijk te lezen display en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 73 kWh per 100 wasbeurten.

SNELLE PROGRAMMA’S, MEER TIJD VOOR JEZELF
Met de snelle programma’s krijg je meer gedaan op drukke dagen. De Easy cyclus van 60 minuten is een geweldige allrounder en het snelle programma van 30 minuten is handig voor kleinere ladingen. Voor een extra snelle behandeling kan je kiezen voor de opfriscyclus van 14 minuten.

EEN EFFECTIEVE REINIGING MET CLEANBOOST
Het CleanBoost 60 ºC-wasprogramma voegt stoom toe aan het einde van de cyclus om je kleding een hygiënische en efficiënte reiniging te geven. Dit helpt bij het verminderen van bacteriën en allergenen in je kleding en ondersteunt een betere washygiëne.

VERMINDER DE DUUR VAN DE WAS MET FLEXITIME
Je hebt altijd de controle met de FlexiTime-knop, waarmee je de cycli kan versnellen zodat ze beter passen in je planning. Tik eenmaal om te activeren en nog een keer om de duur wat in te korten. Je kan dit nog drie keer doen; iedere keer gaat er wat tijd af van de duur van de cyclus.

MINDER KREUKELS MET EASYIRON
Het EasyIron-programma behandelt je wascycli met extra zorg, vermindert kreukels en vouwen in kleding. Tijdens de cyclus wisselt de draairichting van de trommel, waardoor de kleding vrijer kan bewegen. Dus hoef je minder tijd te besteden achter de strijkplank.

MINDER WASGELUIDEN MET DE INVERTER-MOTOR
Geniet langer van consistente resultaten dankzij de inverter-motor van de wasmachine. De verbeterde technologie maakt stillere cycli mogelijk, zodat je ‘s nachts kunt wassen zonder je buren te storen.

Sensorgeregelde waterdosering
Het FUZZY-LOGIC systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Zanussi zwfn843tw

 • Inverter motor
 • Maximaal centrifugeertoerental: 1400 tpm
 • Startuitstel
 • Maximaal vulgewicht: 8 kg
 • Onbalans-correctiesysteem
 • Anti-schuim spoelsysteem
 • Kinderbeveiliging
 • Stelpoten: 4 verstelbare
 • Kleur: wit
 • maten hxbxd (mm): 847x597x578(max)
 • Installatie: Vrijstaand
 • Sensorgeregelde waterdosering
 • Tijdsduur van de 40-60 ecowascyclus  (h:min) 3:30
 • EasyIron-programma
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59.7
Diepte (cm) 57.8
Hoogte (cm) 84.7
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 73
Merk Zanussi
Stoomwassen CleanBoost
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Zanussi zwfn843tw
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Zanussi zwfn843tw” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *