Aanbieding! D

Inbouw koelvriescombinatie Bosch KIS87ADD0

Transportschade

De Inbouw koelvriescombinatie Bosch KIS87ADD0 heeft energielabel D en een jaarlijks verbruik van 165 kWh. De totale inhoud is 270 liter, waarvan 208 liter koelen en 62 liter vriezen. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 35 dB.

 849.00

Productinformatie

De Inbouw koelvriescombinatie Bosch KIS87ADD0 heeft energielabel D en een jaarlijks verbruik van 165 kWh. De totale inhoud is 270 liter, waarvan 208 liter koelen en 62 liter vriezen. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 35 dB.

Groenten en fruit blijven langer vers.
Dankzij temperatuurregeling biedt het VitaFresh versheidssysteem de ideale bewaarcondities voor alle verse levensmiddelen. Vis en vlees blijven langer vers bij een temperatuur rond de 0°C. Groenten en fruit profiteren van een geoptimaliseerd klimaat.

LED-verlichting: houd eten in de gaten
De led-verlichting helpt om alles in de koelkast in de gaten te houden. De duurzame, energiebesparende LED’s dompelen het interieur automatisch in stralend wit licht. De volledig geïntegreerde LED-lichtbronnen zorgen voor een aangenaam heldere, gelijkmatige en verblindingsvrije verlichting van het interieur. Nooit meer iets over het hoofd zien.

Volledige flexibiliteit in de vriezer.
In het vriesgedeelte kunnen alle schappen van veiligheidsglas eenvoudig worden verwijderd om meer ruimte te creëren – bijvoorbeeld voor een gelaagde cake of een hele kalkoen. Grote items zoals een familiepizza kunnen eenvoudig op de glazen oppervlakken worden gestapeld.

Voedsel blijft bevroren en vitamines blijven behouden.
Om vitamines, voedingswaarde, uiterlijk en smaak te behouden, moet voedsel zo snel mogelijk worden ingevroren. Met de automatische Super Freeze vries je kleine hoeveelheden voedsel sneller in en bescherm je tegelijkertijd je diepvriesproducten tegen ontdooien. De vriezer detecteert de temperatuurstijging en past de temperatuur automatisch aan om de beste bewaarcondities te garanderen.

Bevriezen, maar met minimale vorst.
Het constant ontdooien van een conventionele vriezer kost niet alleen veel tijd, maar ook energie. Low Frost vermindert ijsvorming in jouw vriezer en maakt veelvuldig ontdooien overbodig. Onze koelkasten en diepvriezers met Low Frost hebben een praktische klep op de apparaatbodem, wat een snelle en ongecompliceerde oplossing mogelijk maakt. Kies de vriezer die voor jou zorgt. En over jezelf.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw koelvriescombinatie Bosch KIS87ADD0

 • Big Box vrieslade
 • VitaFresh
 • deurstop veranderlijk aan de rechterkant
 • Volume koelvakken 208L
 • Volume vriesvakken 62L
 • geluidsniveau 35 dB(A) re 1 pW
 • Aantal planken in het koelgedeelte 5
 • Aantal verstelbare planken-koelgedeelte (stuks) 4
 • Opslag bij stroomuitval (h) 12.00 uur
 • Aantal vrieslades (stuks) 2
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 177.5
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 55
Totale inhoud (liter) 270
Akoestisch deuralarm Ja
Anti ijsvorming Low frost
Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 165
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 208
Inhoud vriesruimte (liter) 62
Merk Bosch
Plaatsing
Staat van het product Transportschade
Inbouw koelvriescombinatie Bosch KIS87ADD0
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw koelvriescombinatie Bosch KIS87ADD0” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *