Aanbieding!

Stofzuiger Samsung VR50T95735W Jet Bot AI+

Transportschade

De stofzuiger Samsung VR50T95735W heeft een maximaal vermogen van 170W. Zijn geluidsniveau is 74 dB en de maximale running time is 90 minuten. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van 0.2 liter.

 799.00

Productinformatie

De stofzuiger Samsung VR50T95735W heeft een maximaal vermogen van 170W. Zijn geluidsniveau is 74 dB en de maximale running time is 90 minuten. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van 0.2 liter.

Jet AI-herkenningssensor
Maak veilig en efficiënt schoon. De AI-herkenningssensor van de Jet herkent en classificeert verschillende soorten objecten en meubels en brengt de locatie ervan in kaart. Jetbot maakt schoon om algemene voorwerpen heen, blijft op veilige afstand van kwetsbare voorwerpen en gaat alle gevaar uit de weg.

Navigeert nauwkeurig en reinigt efficiënt
Maak je huis efficiënter en grondiger schoon. De locatie wordt namelijk nauwkeurig berekend en de route optimaal uitgestippeld. De LiDAR Sensor scant de ruimte om de locatie van de Jet Bot vast te stellen en afstandsinformatie te verzamelen.

Moeiteloos krachtige reiniging
Maak je huis veel effectiever schoon met geavanceerde en krachtige reinigingstechnologieën. De Digitale invertermotor voorziet het apparaat van optimale zuigkracht. De hoogwaardige borstel is geschikt voor iedere vloer, inclusief tapijt en hardhout, met minder klitten.

Automatische zuigkrachtbediening
Maak harde vloeren en tapijten grondig schoon. De Intelligent Power Control van de Jet Bot bepaalt het soort oppervlak en de hoeveelheid stof en past de zuigkracht automatisch aan voor een grondige reiniging. Hij past de zuigkracht aan voor een diepere reiniging van tapijten met de power control-technologie.

Effectieve reiniging van iedere vloer
Reinig tapijten en harde vloeren efficiënter en eenvoudiger. De hoogwaardige borstel van de robotstofzuiger is voorzien van fijne vezels gemaakt van zachte geweven stoffen, inclusief antistatische zilverdraden. Bovendien zuigen hoogwaardige afzuigers haren op om te voorkomen dat ze in de klit raken rondom de borstel.

Eenvoudig te legen en volledig wasbaar stofreservoir
Reinig je stofreservoir op hygiënische wijze en leeg je robotstofzuiger met gemak. Het stofreservoir van 0,2 liter is volledig wasbaar. Zo kun je het altijd schoon en fris houden.

Belangrijkste kenmerken van Stofzuiger Samsung VR50T95735W

 • Stofcapaciteit 0.2 L
 • LiDAR Sensor
 • Anti-Cliff
 • Maximaal vermogen 170 W
 • Max Running Time 90 min
 • Geluidsniveau 74 dBA
 • Display Type LED
 • Type batterij Li-ion
 • Voltage 21.6 V
 • Charging Station
 • Pre-Motor
 • Netto afmetingen (BxHxD) 305 x 525 x 450 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 74
Stofopvang Zonder zak
Breedte (cm) 30.5
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 52.5
Gewicht (kg) 9.5
Kleur Misty White
Merk Samsung
Stootrand Nee
Vermogen (watt) 170
Water opzuigend Nee
Garantie 2 jaar garantie, geen fabrieksgarantie
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stofzuiger Samsung VR50T95735W Jet Bot AI+” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *