Aanbieding!

Stofzuiger Samsung VS15T7031R1

Doosschade

De Stofzuiger Samsung VS15T7031R1 heeft een maximaal vermogen van 410 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van 0.8 liter.

 149.00

Productinformatie

De Stofzuiger Samsung VS15T7031R1 heeft een maximaal vermogen van 410 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van 0.8 liter.

Vijflaags filtratiesysteem
Het vijflaags filtratiesysteem geeft schone lucht af. De cyclonische hoofdfilter en de metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, de Jet Cyclone- en microfilter filteren fijne stofdeeltjes uit de lucht, en een filter voor ultrafijn stof houdt 99,999% van de microstofdeeltjes tegen, waaronder deeltjes en allergenen van 0,3~10µm.

Digital Inverter Motor
Je maakt extreem effectief schoon dankzij de zuigkracht tot maar liefst 150 watt. De digitale invertermotor optimaliseert de luchtstroom dankzij zijn ultrasoon gelaste aerodynamische bladen. Het resultaat is een hoog ingangsvermogen tot wel 410 watt, een efficiënt energieverbruik en een zuigkracht tot maar liefst 150 watt.

Jet Cyclone
Geniet van schonere lucht en ongekende zuigkracht dankzij de efficiënte multicyclonische structuur van de Jet Cyclone. De 9 cyclonen met 27 luchttoevoerpunten vormen een optimaal luchtpad, waardoor er minimaal zuigkracht verloren gaat. Bovendien zorgt het systeem er ook voor dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

Turbo Action Brush
De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert 3.750 keer per minuut, en dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting om ieder hoekje schoon te maken. Je kunt de roterende trommel gemakkelijk schoonmaken door hem in één klik los te koppelen.

Uitneembare accu met een langere gebruiksduur
Hij werkt lang door zonder opladen. De krachtige accu (2000mA) staat garant voor optimale zuigkracht tot 40 minuten. Bovendien kun je hem vervangen door een reserveaccu om tot 80 minuten lang schoon te maken. De accu blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycli.

Digitaal display
Zorg ervoor dat je stofzuiger altijd optimaal werkt met het geïntegreerde digitale display. Daarmee controleer je in één oogopslag de status van het apparaat, zoals het accuniveau en het borsteltype. Ook geeft de stofzuiger een melding als er problemen met de borstel of blokkades zijn. Een makkelijkere manier om je stofzuiger te gebruiken en te onderhouden is er niet.

Belangrijkste kenmerken Stofzuiger Samsung VS15T7031R1

 • 2-in-1 oplaadstation
 • Wasbaar stofreservoir
 • Soft Action Brush
 • Spinning Sweeper
 • Tot 150W zuigkracht
 • Tot 40 minuten gebruiksduur
 • 1 borstel, 2 opzetstukken
Doosschade

Dat is schade aan de doos welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. Er kan transportschade aan het product zitten (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade).

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 86
Stofopvang 0.8
Breedte (cm) 25
Diepte (cm) 21.5
Hoogte (cm) 112.3
Gewicht (kg) 2.6
Kleur Airborne Teal Mint
Merk Samsung
Vermogen (watt) 410
Water opzuigend Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Staat van het product Doosschade
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stofzuiger Samsung VS15T7031R1” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *