Aanbieding!

Stofzuiger Samsung VS20A95843W

Transportschade

De Stofzuiger Samsung VS20A95843W heeft een zuigkracht 210W en maximaal vermogen van 580W. Zijn geluidsvermogen is 86 dB. En deze stofzuiger heeft een vervangbare batterij.

 575.00

Productinformatie

De Stofzuiger Samsung VS20A95843W heeft een zuigkracht 210W en maximaal vermogen van 580W. Zijn geluidsvermogen is 86 dB. En deze stofzuiger heeft een vervangbare batterij.

Efficiënt filtersysteem voor schone lucht
Meertraps filtersysteem. De aangezogen lucht wordt gefilterd door het meertraps filtersysteem. Eerst vangt het metalen gaasfilter het grove stof op. Bovendien absorbeert de Jet-Cylone met microfilter fijnstof en absorbeert het fijnstoffilter tot 99,999% van het fijne stof.

 Krachtige en grondige reiniging
Geavanceerde reinigingstechnologie. Reinig verschillende vloerbedekkingen met een sterke zuigkracht. De Samsung digitale invertermotor genereert tot 210 W zuigkracht. Het aerodynamische ontwerp van het inlaatsysteem optimaliseert de luchtstroom, terwijl de Multi Cyclone-technologie fijne stofdeeltjes efficiënt opvangt.

Sterke zuigkracht, hoog rendement
Digitale inverter motor. Reinig grondig en moeiteloos met hoge zuigkracht. De Digital Inverter Motor heeft een verbeterde stator, rotor en 3D-schoepen. Hij is 47% lichter en draait tot 135.000 tpm, met een ingangsvermogen tot 580 W, een hoge energie-efficiëntie en een zuigkracht tot 210 W.

Stofzuig tot 1 uur met één batterijlading
Vervangbare en duurzame batterij. Lang stofzuigen zonder onderbreking: de efficiënte batterij heeft genoeg energie voor maximaal 1 uur zuigkracht. Je kunt hem ook eenvoudig vervangen en de zuigtijd verdubbelen met een reservebatterij. De batterij behoudt ook tot 70% van zijn capaciteit na 500 oplaadcycli.

Gemakkelijk te legen en volledig wasbare stofbak
Wasbare stofbak. Leeg het stofreservoir snel en houd het hygiënisch schoon. Het gehele stofreservoir (0,5 liter), inclusief het Multi Cyclon-systeem, kan volledig worden uitgespoeld zodat je het grondig kunt reinigen.

Digitaal beeld
Met het intuïtieve LCD-scherm,  kan je zien welk zuigniveau je momenteel gebruikt en hoeveel energie de batterij nog heeft. Het display informeert je ook over eventuele problemen en stelt oplossingen voor.

Grondige reiniging van tapijten en harde vloeren
Kijk uit naar een grondige reiniging voor alle vloertypes. De Jet Dual-borstel vangt grotere stofdeeltjes van harde vloeren op met zijn zachte rol, terwijl de nylon en rubberen borstelharen zorgen voor schone tapijten – tot wel 4.000 omwentelingen per minuut.

Professionele reiniging van harde vloeren
De Slim Action-borstel met antistatische zilvervezels verwijdert fijnstof op harde vloeren en in kieren.

Vochtige reiniging van harde vloeren
Spray Spinning Sweeper Mop Attachment (apart verkrijgbaar)
Maak harde vloeren gemakkelijk schoon met het Spray Spinning Sweeper dweilopzetstuk. Twee grotere en zwaardere pads roteren 100 minuten met maximaal 260 omwentelingen per minuut en je  kunt handmatig meer water toevoegen met een watertank van 150 ml. U heeft de keuze of u herbruikbare, antibacteriële microvezelpads of vochtige wegwerpdoekjes wilt gebruiken.

Belangrijkste kenmerken van Stofzuiger Samsung VS20A95843W

 • Draadloze handstofzuiger
 • zuigkracht (max.)
  210W/125W/40W/18W (Jet/Max/Midden/Min)
 • maximale looptijd 3/10/30/60 (Jet/Max/Midden/Min)
 • batterij volt 25.2v
 • laad tijd 3,5 uur
 • ring kleur goud
 • kleur kast  Misty White
 • Aantal vermogensniveaus 4 (Jet/Max/Midden/Min)
  EasyClean stofbak (zonder zak)
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 86
Stofopvang Zonder zak
Breedte (cm) 30
Diepte (cm) 30
Hoogte (cm) 116.5
Gewicht (kg) 2.7
Kleur Misty White
Merk Samsung
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Vermogen (watt) 210
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stofzuiger Samsung VS20A95843W” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *