Aanbieding!

Stofzuiger Samsung VS20B75A9R5

Doosschade

De Stofzuiger Samsung VS20B75A9R5 heeft een maximaal vermogen van 550 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van 0.8 liter.

 299.00

Productinformatie

De Stofzuiger Samsung VS20B75A9R5 heeft een maximaal vermogen van 550 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van 0.8 liter.

Geavanceerde schoonmaakprestaties
Maak verschillende soorten vloeren effectief schoon met een maximale zuigkracht. De Digital Inverter Motor genereert een zuigkracht tot maar liefst 200 watt. Het aerodynamisch ontworpen luchtsysteem, van de borstel tot de filter, optimaliseert de luchtstroom, en de multicyclonische luchtfilter minimaliseert het ontsnappen van fijne stofdeeltjes.

Digital Inverter Motor
Maak je huis effectief schoon. De Digital Inverter Motor heeft een totaal vermogen tot wel 550 watt en een zuigkracht tot maar liefst 200 watt.

Jet Cyclone
Geniet van schone lucht en een maximale zuigkracht dankzij de efficiënte multicyclonische structuur van de Jet Cyclone. De 9 cyclonen met 27 luchttoevoerpunten vormen een optimaal luchtpad, waardoor er minimale zuigkracht verloren gaat. Bovendien zorgt het hygiënische systeem er ook voor dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

Meerlaags filtratiesysteem van 99.999%
Geef schone lucht af met een meerlaags filtersysteem van 99,999%, dat 99,999% van alle stof opvangt. De cyclonische hoofdfilter en de metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, terwijl de Jet Cyclone- en microfilter fijne stofdeeltjes uit de lucht filteren, en een filter voor ultrafijn stof microstofdeeltjes tegenhoudt.

Lichtgewicht design
Maak je huis moeiteloos schoon met een gebruiksvriendelijke en wendbare stofzuiger. Dankzij het vederlicht ontwerp heb je een maximaal gebruiksgemak en belast je je polsen minder. De kruimeldief weegt slechts 1,66 kg, wat 12% lichter is dan conventionele Samsung-modellen.

Uitneembare en krachtige batterij
Dankzij de krachtige batterij behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht tot maar liefst een uur. Bovendien kan de schoonmaaktijd eenvoudig worden verlengd tot twee uur met het gebruik van een reservebatterij. Dankzij de technologie van Samsung blijft de batterij ook 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 cycli.

Belangrijkste kenmerken Stofzuiger Samsung VS20B75A9R5

 • Wasbaar stofreservoir
 • LCD digitaal display
 • Turbo Action Brush
 • Soft Action Brush
 • Tot 200 W zuigkracht
 • Tot 60 minuten gebruiksduur
 • 3 borstels & 2 opzetstukken
 • Digital Inverter motor
Doosschade

Dat is schade aan de doos welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. Er kan transportschade aan het product zitten (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade).

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 86
Stofopvang 0.8
Breedte (cm) 25
Diepte (cm) 21.5
Hoogte (cm) 113
Gewicht (kg) 2.6
Kleur Black Chrometal Teal Silver
Merk Samsung
Vermogen (watt) 550
Water opzuigend Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Staat van het product Doosschade
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stofzuiger Samsung VS20B75A9R5” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *