Aanbieding!

Stofzuiger Samsung VS20R9046T3

Transportschade

Stofzuiger Samsung VS20R9046T3 heeft een maximaal vermogen van 200 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit

Stofzuiger Samsung VS20R9046T3 heeft een maximaal vermogen van 200 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van  0.8 liter.

 349.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 1 beschikbaar.

Productinformatie

Stofzuiger Samsung VS20R9046T3 heeft een maximaal vermogen van 200 W. Zijn geluidsniveau is 86 dB. Verder heeft deze stofzuiger een stofcapaciteit van  0.8 liter.

Hoge zuigkracht
Met de draadloze JET handstofzuiger maak je harde vloeren en tapijten grondig en moeiteloos schoon. De efficiënte digitale invertermotor en de geoptimaliseerde luchtstroom zorgen voor een sterkere zuigkracht op de gemotoriseerde borstel. Het krachtige meertraps filtersysteem met Multi Cyclone-technologie zorgt ervoor dat zelfs fijn stof in het apparaat achterblijft.

Borstel met turbo-actie
De Turbo Action-borstel draait ongeveer 3.750 keer per minuut en kan zelfs fijne stofdeeltjes van tapijten en harde vloeren opzuigen. Met het 180 graden draaischarnier reinig je moeiteloos tapijten en harde vloeren tot in de laatste hoek. Om de borstelrol gemakkelijk schoon te maken, ontgrendel je hem met slechts één klik.

Duurzame en vervangbare batterij
Voor een grondige reiniging van je hele appartement met een batterijduur van maximaal een uur
De efficiënte batterij van 3.000 mAh heeft genoeg energie voor maximaal 60 minuten zuigkracht bij continu gebruik. De batterij behoudt tot 70% van zijn vermogen na 500 laadcycli. Je kunt de batterij ook eenvoudig vervangen om de zuigtijd verdubbelt.

Z-station
Parkeer en laad je stofzuiger eenvoudig op het “Z Station”. Door de schuine vormgeving van het laadstation is het bijzonder handig om de stofzuiger neer te zetten en op te pakken. Je hoeft het vrijstaande laadstation niet aan de muur te hangen, je kunt het eenvoudig overal in huis neerzetten. Daarnaast heeft het houders voor accessoires en een geïntegreerde tweede laadadapter, zodat je twee accu’s kunt opladen tegelijkertijd in ongeveer 3,5 uur opladen.

Digitaal beeld
Op het digitale display van de stofzuiger zie je eenvoudig met welk zuigniveau je op dat moment bezig bent. Ook krijg je een automatische waarschuwing als de borstel verstopt is. Het display op de batterij geeft het laadniveau weer. Zo heb je alles in beeld.

Spinning Sweeper mop opzetstuk
Houd je harde vloeren schoon. Met het optionele Spinning Sweeper-dweilhulpstuk met zijn twee roterende draaiende pads kunt je je harde vloeren na het stofzuigen efficiënt en moeiteloos schoonvegen. Je hebt de keuze tussen herbruikbare microvezeldoekjes of vochtige wegwerpdoekjes. Je kunt tot 75 minuten met een vochtige doek dweilen en harde vloeren weer in model brengen.

Belangrijkste kenmerken Stofzuiger Samsung VS20R9046T3:

 • Krachtige, snoerloze reiniging met een zuigkracht tot 200 W 1
 • Vervangbare batterij van 21,9 V
 • Luchtfiltratie met meertraps filtersysteem
 • Vrijstaand laadstation met oplaadmogelijkheid voor twee accu’s
 • Z-station
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 86
Stofopvang Zonder zak
Breedte (cm) 25
Diepte (cm) 21.5
Hoogte (cm) 113.6
Gewicht (kg) 2.74
Kleur ChroomMetaal
Merk Samsung
Vermogen (watt) 200
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stofzuiger Samsung VS20R9046T3” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *